Hollywood14. oktober 2017

Niall nægter at bruge Tinder: Det er beskidt

Drømmer du om at få fingrene i 24-årige Niall Horan, så er Tinder ikke stedet at lede. Her kunne han nemlig aldrig finde på at have en profil
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.8081659at.jpg
 Foto: All Over

Niall Horan er, så vidt vides, stadig single, men det er ikke, fordi han leder med lys og lygte efter en kæreste.

Og han kunne aldrig finde på at bruge Tinder i jagten på kærligheden. Det fortæller han i et interview med Irish Times.

- Der er ingen chance for, at jeg ville bruge Tinder. Der er beskidt derinde, fortæller Niall i interviewet.

I interviewet fortæller Niall også, at det kan være svært at få kærlighedslivet til at fungere, når man er en verdenskendt popstjerne. Mange kvindelige fans har det nemlig med at blive lidt for nærgående mod de piger, som ender med at date ham eller hans One Direction-venner.

- Jeg har aldrig forstået det. Det har aldrig generet mig, men du kan altså ikke slippe afsted med alt. Du kan ikke gå ned ad gaden med en person. Det kan være din bedste ven, men pludselig tror folk, at I er et par. Men jeg er 24 år gammel, og jeg skal have lov til at være 24 år på mange måder. Det er ikke sådan, at jeg render rundt og smadrer steder og tager en masse stoffer, sådan en fyr er jeg ikke. Men jeg har lov til at have en kæreste, fortæller Niall i interviewet.

Niall kommer til København

Selvom Niall lige nu er single, så har det ikke altid været tilfældet.

Sidste sommer blev han nemlig koblet sammen med den jævnaldrende Celine, som han blev spottet med ved flere lejligheder.

Den 24-årige singlefyr er lige nu på verdensturné, og han lægger faktisk vejen forbi København næste år.

Nærmere bestemt skal 24-årige Niall Horan besøge den danske hovedstad, hvor han 22. april 2018 giver koncert i Vega i forbindelse med sin Flicker World Tour. Koncerten er desværre allerede udsolgt, så hvis du ikke har fået fat i billetter til koncerten, så må du prøve at finde en anden måde at se Niall, når han er i den danske hovedstad. Men det er nok ikke Tinder, du skal lede på.

Du kan se flere billeder af Niall Horan i galleriet herunder

Niall Horan

Sponsoreret indhold