Neil Patrick Harris: Værtsrollen var et bæst

Neil Patrick Harris var vært ved filmbranchens største fest

Neil Patrick Harris var vært ved filmbranchens største fest

Foto: All Over Press- Today we honor Hollywood"s best and whitest... I mean brightest.

Sådan lød åbningsreplikken, da komiker og skuespiller Neil Patrick Harris indledte årets Oscar-uddeling med en sarkastisk reference til akademiets overvægt af hvide nominerede.

Men trods den grinende startmonolog og en prisuddeling krydret med sarkasme, jokes, sang, musik og magi blev hans værtspræsentation modtaget lunkent.

LÆS OGSÅ: Ny Oscar-vært: Hvordan bliver jeg lige så god som Ellen DeGeneres?

Derfor ved Neil Patrick Harris endnu ikke, om han vil takke ja til værtsjobbet igen, hvis han overhoved bliver spurgt.

- Det er så svært for personer, der kun ser showet, at indse, hvor meget tid, koncentration, kompromisser og forklaringer, der er lavet i hvert enkelt element af enhver vittighed, ordlyd, placering og droppede jokes, forklarer 41-årige Harris og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Var dette Oscar-festens højdepunkt?

- Jeg ved ikke, om min familie eller sjæl ville kunne tage det. Det er et bæst. Der er sjovt at tjekke af på listen, men med mængden af brugt tid og responsen, ved jeg ikke, om det er en sund ting at gøre igen, siger Harris, der er gift med skuespilleren og kokken David Burtka, som han har de fireårige tvillinger Gideon Scott og Harper Grace med.

LÆS OGSÅ: Wow! Se Lady Gagas vilde Oscar-optræden

- Jeg fik at vide, at som aftenen skrider frem, og salen bliver fyldt med folk, der ikke vinder, bliver de mindre entusiastiske. Men jeg følte, at folk hyggede sig mere og mere, og det er jeg trods alt glad for, siger den erfarne værtscharmør, som tidligere har præsenteret andre store prisuddelinger som Tony- og Emmy Awards.

Se Neil Patrick Harris' Oscar-åbning her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close