Hollywood8. april 2008

NAOMI CAMPBELL: INGEN ADGANG

Supermodellen med det iltre temperament må ikke længere gå om bord på et British Airways fly
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/naomi-ikke-fly-stort-jpg.jpg

Den britiske skønhed, som forleden blev anholdt i Heathrow Lufthavn, fordi hun verbalt havde overfaldet kabinepersonalet, er nu blevet forment adgang til British Airways' fly.

- Vi har valgt at bandlyse Naomi for at sende et signal til hele verden om, at vi ikke accepterer den slags opførsel. Beslutningen var ikke nem, fordi hun er en god kunde. Men hendes opførsel var chokerende, og hun overfaldt både personalet og en politibetjent, fortæller en kilde fra flyselskabet til den engelske avis Daily Mirror.
Naomi tager dog ikke sin udelukkelse så tungt, hun er nemlig overbevist om, at hun kan overtale luftfartsselskabet til at trække beslutningen tilbage.

- Naomi har fløjet med British Airways i knap 30 år, og hun har været en god kunde. Hun håber på, at situationen kan løses i mindelighed, siger hendes talsmand.

Den 38-årige model blev arresteret sidste tirsdag den 3. april 2008, fordi hun havde kaldt en politibetejent for "røvhul" og personalet om bord på flyet for "kæmpe fjolser", fordi hun manglede noget af sin bagage.
Hun blev lagt i håndjern og ført skrigende og sparkende væk fra flyet. Hun måtte blive på en politistation i London i syv timer, før hun blev løsladt.

Se billeder af afklædte Naomi Campbell her, og få hende som baggrund på dit skrivebord.

Sponsoreret indhold