Hollywood5. februar 2014

Naomi Campbell anklaget for russer-mobning

Supermodellen mobbede under indspilning af film
Naomi Campbell har angiveligt mobbet en russer
Naomi Campbell har angiveligt mobbet en russer
 Foto: AOP
Den britiske model Naomi Campbell har mobbet russiske Kira Dikhtyar under indspilningen af modelserien "The Face" i en sådan grad, at den 24-årige russer nu går til psykolog, fortæller Kira Dikhtyar til New York Post.

- Naomi hader russere. Hun er en fantastisk kvinde, men det er hårdt at arbejde sammen med hende. Hun puttede alt sin negative energi over på mig, siger Kira Dikhtyar til New York Post.

Russiske Kira Dikhtyar fortæller til avisen, at Naomi Campbell var led ved hende, fordi den britiske models kæreste havde forladt hende til fordel for en anden af seriens deltagere.

Læs også: Se Naomi skaldet

Efter indspilningerne stoppede, har mobningen betydet, at russiske Kira Dikhtyar nu går til psykolog.

Naomi Campbell selv mener ikke, at hun er gået for langt i forbindelse med indspilningen af serien.

- Jeg giver dem kærlighed, jeg er ligefrem, jeg er ærlig. Når mine piger gør noget godt, fortæller jeg dem det. Når pigerne gør noget dårligt, fortæller jeg dem det også. Jeg pakker det ikke ind, for i den virkelige verden bliver det ikke pakket ind, sagde Naomi Campbell sidste år under indspilningen af modelserien.

43-årige Naomi Campbell er kendt for at have problemer med temperamentet og har en stribe anklager imod sig fra tidligere ansatte og assistenter.

Læs også: Campbell uden trusser

I 2008 blev hun kendt skyldig for at have overfaldet to politibetjente. Her blev hun samtidig forbudt nogensinde at rejse med British Airways igen.

Newspaq

Sponsoreret indhold