Hvad f..... betyder 'Covfefe'? Mystisk tweet fra Trump

Donald Trump gjorde sig selv totalt til grin, da han svajede fra side til side, trommede sig på brystkassen og sang højlydt med på nationalsangen under Memorial Day.

Donald Trump gjorde sig selv totalt til grin, da han svajede fra side til side, trommede sig på brystkassen og sang højlydt med på nationalsangen under Memorial Day.

Foto: All Over Press

Af alle de rablende tweets USA's præsident, Donald Trump, har udsendt, tager det seneste prisen som det mest uforståelige.

Trump er kendt for at skyde på alt og alle i sine tweets, han er stærkt ubehøvlet, kalder folk grimme øgenavne, fyrer udokumenterede påstande af og opfører sig generelt som et lille forurettet barn, der angler efter anerkendelse.

Husk blot, da han beskyldte den tidligere præsident, Barack Obama, for at have aflyttet Trump Tower under valgkampen.

I aftes (lokal tid) udsendte Donald Trump et ufuldstændigt tweet, som om han er gået i stå midt i tweetet, eller som om nogen har gjort alvor af at tage hans telefon fra ham, så han forhindres i at lave yderligere ulykker.

- Despite the constant negative press covfefe, skrev Trump for små seks timer siden.

Siden da er det ikke-eksisterende ord 'covfefe' blevet det mest anvendte hashtag på Twitter netop nu, og over hele verden morer folk sig over Trumps mystiske ytring.

En mand fortæller på Twitter, at hans far i delstaten Californien straks har købt en personlig nummerplade med ordet 'Covfefe':

Og der er ingen ende på de mange sjove tweets om, hvad 'covfefe' kan betyde og om hvad meningen med tweetet er:

Trump har netop slettet tweetet her kort før klokken 12 dansk tid (klokken 06 lokal tid), men du kan se det her:

 

Trump har ikke bekymret sig med at forklare, hvad han mente med det besynderlige ord 'covfefe'.

 

Men kort efter udsendte han sit første tweet onsdag, og det handler om det mystiske ord 'covfefe', hvor han lægger op til, at folk selv må gætte sig til, hvad det betyder:

Hans mystiske tweet kom blot lidt efter et døgn efter, at han mandag på Memorial Day blamerede sig big time på Arlington Cemetary, hvor han deltog i en hyldest af USA's faldne soldater.

Det er en ceremoni præget af stilhed, eftertænksomhed og respekt for de faldne.

Det glemte Donald Trump fuldstændig.

Under nationalmelodien er det kutyme, at de deltagende lægger ansigtet i alvorlige folder og mindes de dræbte.

Det gjorde USA's forsvarsminister, den tidligere general, James Mattis.

Men Donald Trump svajede fra side til side under nationalmelodien, han forsøgte at klappe sig selv på brystkassen i takt til musikken i stedet for blot at holde højre hånd på hjertet og sidst men ikke mindst sang han højlydt med på nationalsangen.

En helt igennem pinlig optræden, som du kan se et klip fra her:

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close