Hollywood12. april 2017

Begik selvmord på ferie med vennerne: MTV-stjerne død

MTV-stjernen Clay Adler – der blandt andet medvirkede i MTV-serien ”Newport Harbor: The Real Orange County”, er død. Den 27-årige fyr tog sit eget liv sidste måned under en ferie med sine venner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/clay_adler.jpg
 Foto: All Over

MTV-stjernen Clay Adler er død.

Den 27-årige fyr, der blandt andet medvirkede i serien ”Newport Harbor: The Real Orange County”, valgte sidste måned at tage sit eget liv under en ferie til ørkenen med sine venner.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Clay Adler tog på en udflugt til en ”unavngiven ørken” 25. marts med en gruppe venner. Planen var, at de ville skyde med våben – men midt under udflugten valgte Clay Adler bevidst at vende våbnet mod sig selv og skyde sig selv i hovedet.

Han døde dagen efter på hospitalet af sine skudsår.

https://imgix.seoghoer.dk/clay_adler_og_jennifer_lawrence.jpg
 (Foto: All Over)

Jennifer Lawrence sammen med Clay Adler. Parret var gode venner. Foto: All Over

Politiet fastslår over for det amerikanske medie, at Clay Adler hverken var påvirket af alkohol eller stoffer, da han skød sig selv. Det er dog kommet frem, at den 27-årige MTV-stjerne har kæmpet med psykiske problemer i en længere periode.

Clay Adlers far Frank fortæller til det amerikanske medie People, at sønnen allerede har reddet ”fire eller fem liv” efter sin død.

Clay Adler valgte nemlig sidste år at blive organdonor.

Den knuste far tilføjer over for det amerikanske medie, at sønnen ”ville have været begejstret” over at kunne hjælpe og redde andre.

Også skuespillerinden Jennifer Lawrence er knust over dødsfaldet. Parret var nemlig tætte venner.

Sponsoreret indhold