'Mr. Potato' er død

Da nyheden om Don Rickles død kom frem, blev der lagt blomster ved hans stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Da nyheden om Don Rickles død kom frem, blev der lagt blomster ved hans stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Foto: All Over Press)

Han har været kilde til mange grin og sarkastiske vittigheder i løbet af sin mere end 60 år lange karriere.

Men nu griner publikum ikke længere af den amerikanske komiker Don Rickles, som afgik ved døden torsdag, 90 år gammel.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Don Rickles var kendt for sine talrige optrædener for Hollywood-stjerner, politikere og natklub-gængere, der kunne opleve komikeren spidde dem med sine spydige vittigheder blandt andet på scener i Las Vegas.

Af selveste Frank Sinatra fik Don Rickles øgenavnet "Bullethead" (kuglehoved, red.) med hentydning til hans skaldede isse og pistolskarpe kommentarer, og den legendariske entertainer var en af Rickles' største fans.


Don Rickles blev 90 år. (Foto: All Over Press) 

Don Rickles har også optrådt for præsident Ronald Reagan, og præsidenten fik den mindeværdige kommentar: "Går det for stærkt for dig, Ronnie?" med på vejen.

Amerikanske stjerner har gennem årene betragtet det som en ære at blive spiddet og latterliggjort af Don Rickles, der altid leverede sine skarpe ord med et glimt i øjet.

Don Rickles er også kendt for at have lagt stemme til karakteren Mr. Potato Head i Disney Pixars tre film i "Toy Story"-universet.

Komikeren døde af nyresvigt i sit hjem i Los Angeles. Don Rickles efterlader sig sin hustru gennem 52 år, Barbara, deres datter og to børnebørn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close