Hollywood14. december 2021

Mr. Big skulle have været død for længe siden

Oprindeligt var planen at slå Mr. Big ihjel, langt før "Sex and the City" blev til "And just like that"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Chokbølgerne har lagt sig, efter manuskriptforfatter Michael Patrick King sørgede for, at vi så Mr. Big dø i sidste uge, da den længeventede "Sex and the City"-efterfølger "And just like that" havde premiere.

Men det viser sig, at hans død har været planlagt i flere år - og faktisk skulle have fundet sted meget tidligere.

Samantha mangler på grund af Bigs død

Det fremgår af et lækket manuskript for filmen "Sex and the City 3" fra 2017, som aldrig blev til noget, fordi Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones, ikke ville være med.

I manuskriptet for den skrottede film dør Mr. Big på nøjagtig samme måde, som han gør nu i "And just like that"s premiereafsnit: Foran bruseren efter en tur på motionscyklen.

- Folk tæt på Kim (Cattrall, red.) siger, at Mr. Big dør af hjertestop under bruseren relativt tidligt i filmen, hvilket gør, at resten af filmen handler mere om, at Carrie skal komme over Bigs død, end den handler om forholdet mellem de fire kvinder, siger podcastvært James Andrew Miller i et afsnit af programmet "Origins", hvor han taler om, hvorfor Kim Cattrall sagde nej til "Sex and the City 3".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega803378_002.jpg
 Foto: MEGA

Sarah Jessica Parker og Chris Noth som Carrie Bradshaw og Mr. Big, hvis rigtige navn egentlig er John James Preston. Foto: MEGA

En insider fortalte samme år til sladderbloggen Deux Moi, at Mr. Big ville dø af hjertestop i første afsnit af "And just like that", og bloggen modtog et lignende tip i februar i år.

I 2017 gik der dog også andre rygter om Mr. Big og Carrie Bradshaw, blandt andet at parret ville blive skilt. Det skrev Page Six, der havde et billede fra en scene i et efter sigende lækket manuskript fra "Sex and the City 3".

I scenen siger Carrie:

- Jeg optog podcasten, jeg vaskede mit hår. Ja, jeg spiste og sov ikke, men i det mindste havde jeg det godt med mit ægteskab. Nu er jeg bare en af de kvinder, han tog sig af?

Med alt vi ved nu, hvor de første to afsnit af "And just like that" har haft premiere, så ser det ud til, at det billede var falsk.

Sponsoreret indhold