Hollywood 30. september 2008

Morgan Freeman: Gifter sig med elskerinden

Hollywood-stjernen friede til den kvinde, han havde en affære med, mens han endnu var gift
Forholdet mellem Morgan Freeman og Mary Joyce er ved at udvikle sig til et ægteskab
Forholdet mellem Morgan Freeman og Mary Joyce er ved at udvikle sig til et ægteskab
Foto: All Over

Den 71-årige skuespiller Morgan Freeman, som fornylig chokerede ved at annoncere skilsmissen med sin kone gennem 24 år Myrna, er klar med endnu en rystende nyhed.

Morgan Freeman planlægger at gifte sig med sin elskerinde, den spirrende forfatter Mary Joyce Hays, som han har hygget sig med i mere end et år og altså mødte, mens han endnu var en gift mand.

Skilsmissen blev bekræftet i juli, men allerede i august blev Morgan Freemans nye bryllupsplaner sat på standby efter skuespilleren var involveret i en voldsom bilulykke, som kostede ham både en brækket arm og skulder.

- Hun har en forlovelsesring, men hun går ikke med den særlig tit. Jeg mener, at Morgan købte den til hende før skilsmissen var offentlig kendt, afslører familiemedlemmet, som også kan fortælle, at hverken affæren eller bryllupsplanerne er noget, som skuespillerens kommende svigerfamilie er specielt begejstrede for.

- Der er nogle i familien, som aldrig kan tilgive Mary Joyce for, at hun ikke dukkede op til sin egen mors begravelse. Hun sagde, at hun havde alt for meget at se til i sit privatliv, siger kilden, som fortæller at elskerinden valgte at passe på Morgan Freeman efter ulykken fremfor at deltage i sn mors begravelse.

- Han har haft mange smerter, men rygtet i familien siger, at de planlægger at gifte sig inden året er omme, fortæller et familiemedlem til det amerikanske ugeblad.

Det er dog ikke kun smerterne og familie fejden, som er med til at udsætte brylluppet. Morgan Freeman kæmper også med skilsmissen, som kan koste ham op mod halvdelen af hans formue, som løber op i over 400 millioner kroner.

Sponsoreret indhold