Hollywood2. juli 2011

Mor til ottelinger: Mine børn er dyr

Nadya Suleman har fortrudt, at hun har sat 14 børn i verden og nærmer sig nu et sammenbrud
Nadya Suleman forsøgte at holde ungerne i ro, da de tog på strandtur i Los Angeles
Nadya Suleman forsøgte at holde ungerne i ro, da de tog på strandtur i Los Angeles
 Foto: All Over

Det er ikke nemt at være Nadya Suleman. Den 34-årige mor til 14 børn, heriblandt de berømte ottelinger, er tæt på at give op. Børnene driver hende til vanvid, og hun holder kun modet oppe ved at låse sig inde på badeværelset i adskillige timer.

- Jeg hader babyer, de frastøder mig. Mine ældste 6 børn er dyr, de kommer mere og mere ud af kontrol, fordi jeg ikke har tid til at opdrage dem ordentligt. Jeg ville ønske, jeg aldrig havde fået mine børn, fortæller alenemoderen til magasinet InTouch.

Den medieglade amerikaner indrømmer, at hun nogle gange overvejer at begå selvmord. Selv den seneste barnepige har givet op over for børnene, der slår og bider hinanden, så nu er der ingen hjælp at hente.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/20fc33646376491785a2ca9e83b832b7.jpg


Den amerikanske kvinde blev verdensberømt, da hun i 2009 blev mor til ottelinger (Foto: All Over)

Penge er der heller ingen af, og hun har derfor meldt sig til et datingprogram for at tjene lidt knaster. På trods af det enorme kuld unger i alderen 2-10 år har hun aldrig været på date før.

- Jeg har levet i cølibat i 12 år, og før det har jeg kun haft sex med 2 mænd: Den ene var sæddonoren, den anden en ekskæreste, siger Nadya Suleman.

Måske hun skulle vælge at forblive på dydens sti, så hun ikke skyder flere uønskede børn ud …

Sponsoreret indhold