Hollywood30. maj 2017

Kom ind i min grotte! 'Modern Family'-stjerne i shitstorm for vovet billede

Ariel Winter tæt på at blotte sit underliv på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ari_1.jpg
 Foto: All Over Press)

Det er efterhånden svært at identificere den 19-årige skuespiller Ariel Winter med rollen som den nørdede lillesøster 'Alex' i den amerikanske serie 'Modern Family'.

Hun optræder i hvert fald langt fra nørdet, når hun viser sig frem i offentligheden, hvad enten hun bare er ude som privatperson eller optræder på den røde løber.

Senest var hun i vælten, da hun sammen med de øvrige medvirkende i serien var forsamlet til en gallavisning af et afsnit af den populære serie troppede op i smuk kjole, der ikke gjorde noget for at skjule Winters imponerende kavalergang.

En kavalergang Ariel Winter allerede har fået formindsket med en brystreducerende operation, fordi hun fra naturens hånd var udstyret med et par ekstraordinært store bryster.

Dem viste hun frem i går på stranden i Malibu, hvor i en minimal bikini hyggede sig på stranden med en veninde.

Mandag var helligdag i USA, den såkaldte 'Memorial Day', hvor man mindes alle dem, der har mistet livet i deres tjeneste i USA's væbnede styrker.

Og ud over de billeder, som du kan se af Ariel Winter i galleriet herunder, taget af professionelle fotografer, så postede stjernen også en række temmelig vovede private billeder på Instagram taget i en grotte på stranden i Malibu.

Og de billeder - på det ene hiver ned i sin bikinitrusse, så hun er ved at blotte underlivet - har fået sindene i kog, fordi hun i teksten skriver 'Happy Memorial Day'.

På en dag, hvor USA mindes deres tabte soldater, er det lige kækt nok, mener mange.

- Memorial Day er for at ære de faldne, og de der fortsat kæmper for frihed. Dette virker som om, det skulle være en ære at få lov at se et billede af miss Winter, skriver en.
En anden spekulerer på, om Ariel Winter overhovedet hvad 'Memorial Day er for en helligdag. En tredje skriver: - Jeg er ikke amerikaner, men er dette, hvad 'Memorial day' drejer sig om? Og endelig kommer der et svirp fra en hustru til en soldat: - 'Memorial Day' er for at mindes de faldne. Det er ikke en 'glad' dag eller en festdag, skriver en kvinde. Ariel Winter har tidligere udtalt, at hun er ligeglad med, hvad folk mener om hende, og at hun ikke giver efter for kritik af tøjstil, blottet hud etc. Så hun har ladet det vovede billede ligge på sin profil, men har i et senere post æret de faldne soldater. Herunder kan du se et galleri med de nogenlunde sobre bikinibilleder af Ariel Winter og derefter hendes frække post og det forsonende post.

Ariel Winter på stranden i Malibu, maj 2017

null

Sponsoreret indhold