Hollywood 24. august 2015

"Modern Family"-sild: Sådan bliver mit bryllup

Kage og søde minder bliver to meget vigtige elementer i Sofía Vergaras kommende efterårsbryllup med skuespilleren Joe Manganiello
All Over Press

Det bliver i ordets bogstaveligste forstand sukkersødt, når skuespillerinden Sofía Vergara siger ja til skuespilleren Joe Manganiello ved et romantisk bryllup søndag den 22. november i solskinsstaten Florida.

Som forsidemodel på den kommende udgave af brudemagasinet Martha Stewart Weddings afslører den 43-årige colombianske serie-sild detaljer om det forestående bryllup med den 38-årige "True Blood"-stjerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Kage er min yndlingsting, så kagebordet bliver meget specielt med en stor bryllupskage og en masse desserter, siger "Modern Family"-skuespillerinden, der også har helt styr på sit look til den store dag.

- Min skønhedsrutine er nærmest en hel videnskab. Jeg ved, at det tager mig to timer at blive klar, og jeg skal have min egen parfume - Sofía-duften - på, fordi Joe elsker den, røber den Golden Globe- og Emmy-nominerede skuespillerinde.

[node:aller-related-content]

Selv om både kage og kjole er nøje udvalgt af skuespillerinden, er det dog ikke det vigtigste for Vergara.

- Til mit bryllup skal gæsterne havde det sjovt. Det handler om at skabe minder, som man altid vil værdsætte. Det er det, der er vigtigt, understreger den vordende brud.

Vergara og Manganiello har været kærester i et års tid og forlovede sig juledag. Ægteskabet med Manganiello bliver Vergaras andet, da hun som 18-årig giftede sig med sin gymnasiekæreste, som hun fik sin nu 23-årige søn Manolo med.

Inden hun mødte sit livs kærlighed i Manganiello i 2014, har Vergara også været forlovet med forretningsmanden Nick Loeb, som hun tidligere samme år brød både forhold og bryllupsplaner med.

Sponsoreret indhold