Hollywood26. april 2018

Av! Mistede Kanye West 9 MILLIONER følgere efter han delte dette foto?

Den amerikanske rapper Kanye West mistede - måske - hele ni millioner af sine følgere på det sociale medie Twitter – og det skyldes formentlig, at superstjernen forleden delte et billede og flere tweets, hvor han udtrykte sympati og støtte til USA's præsident Donald Trump
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/26.02926141.jpg
 (Foto: All Over Press

OPDATERET KLOKKEN 17.00: Twitter har efterfølgende udsendt en pressemeddelelse om sagen. Det er en fejl i deres systemer, der har gjort, at Kanye har mistet 9 millioner følgere. Han er nu tilbage på 27,9 millioner, som han havde før episoden.

Det kan koste én dyrt at vise sin sympati og støtte til USA’s præsident Donald Trump.

Det har den amerikanske superrapper Kanye West (måske)oplevet. Forleden delte han et billede og flere tweets på sin Twitter-profil, hvori han udtrykte sympati og støtte til landets 45. præsident.

Kort efter havde Kanye West så ni millioner færre følgere på det sociale medie - i hvert fald ifølge et billede, der er taget af hans Twitter-profil før og efter.

Det skriver Mirror.

Billedet, som den 40-årige rapper delte, viste ham iført en rød kasket med ordene ”Make America Great Again”. De ord var som bekendt sloganet, som Donald Trump brugte under sin valgkamp. Til billedet havde Kanye West blot skrevet ”We got love”.

Billedet, som han delte den 25. april, er dog ikke det eneste. Samme dag delte han også flere tweets, hvor han udtrykte sin sympati med 71-årige Donald Trump. I flere tweets kalder han præsidenten for ”sin bror”. Han delte desuden et foto, der viste den karakteristiske røde kasket med Trump-sloganet.

Og det er formentlig disse tweets og fotos, der nu har fået ni millioner af hans følgere til at skrotte ham på det sociale medie.

https://imgix.seoghoer.dk/foelgere_foer_og_efter.jpg

Antallet af følgere svandt ind, efter at Kanye West havde delt flere tweets omkring USA's præsident. Foto: Twitter

Det er bestemt ikke første gang, at Kanye West er fremme med støtte til Donald Trump. Kort tid efter Trumps valg udtalte Kanye West foran sit publikum, at han ville have stemt på republikaneren.

- Jeg sagde, at jeg ikke stemte, ikke? Men hvis jeg havde stemt, så ville jeg have stemt på Trump, fortalte han.

I december 2016 mødtes rapperen også med præsidenten. Efterfølgende fortalte Kanye West, at de mødtes for at diskutere kulturelle problemstillinger.

Donald Trump tilføjede efterfølgende, at de "har været venner længe":

- Vi har været venner længe. Vi talte om livet, sagde Trump efter mødet i hans hovedkvarter på Manhattan.

Kanye West blev mødt med massiv kritik som følge af mødet. Herunder kan du se billeder fra deres møde:

Donald Trump og Kanye West mødes i New York december 2016

Sponsoreret indhold