Hollywood5. december 2017

Mistede barn: 'Big Bang Theory'-stjerne endelig mor

Mellisa Rauch fra succes-serien 'Big Bang Theory' er blevet mor til en datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mor-melissa-rauch-winston-r.jpg
 Foto: All Over Press

Endelig!

Efter en spontan abort og en efterfølgende depression er TV-stjernen fra successerien 'Big Bang Theory', Melissa Rauch, endelig blevet mor.

Hun og manden, Winston Rauch, er blevet forældre til en lille datter, der allerede har fået navnet Sadie - så er det på plads.

Melissa Rauch afslørede den glade begivenhed på Instagram mandag morgen.

- Jeg er jublende lykkelig over at kunne fortælle, at vores smukke lille pige, Sadie Rauch, er kommet til verden. Vores hjerter er ved at gå op i syningerne af kærlighed til hende. Jeg vil aldrig tage det for givet, at vi er nået så langt efter store vanskeligheder på vejen hertil. Til jer, der er i gang, sender jeg så meget kærlighed i dag og altid, skriver Melissa Rauch.

Med sit opslag henviser hun til, at den 37-årige skuespillerinde og hendes mand, Winston, under en tidligere graviditet mistede et barn, da Melissa Rauch var ude for en spontan abort.

Det er således deres første barn, parret byder velkommen her kort før jul.

Den tidligere abort udløste en depression hos Melissa Rauch.

- Aborten er en af de største sorger i mit liv, sagde Melissa Rauch tidligere i år.

Hun annoncerede sin graviditet i juli efter lange overvejelser om, hvordan hun skulle fortælle omverdenen, at hun igen ventede sig.

- Der er mange andre kvinder, som sørger på samme måde. som jeg gjorde. Måske er de bange for, at de aldrig bliver gravide igen. Men de skal vide, at de er ikke alene, og at det er helt ok, at du ikke er på topen lige nu, men det skal nok blive godt igen, sagde Melissa Rauch i juli.

Hun har i et årti spillet 'Bernadette' i 'The Big Bang Theory', der i en årrække har været blandt de mest populære sitcoms.

Seriens 11. sæson havde premiere den 25. september i USA.

GALLERI - seriebabes:

Lækre serie-babes

Sponsoreret indhold