Hollywood11. januar 2017

Frække Zara Larsson: Mine bryster behøver ikke en BH

Den svenske sangstjerne ser ingen grundt til at iføre sig en BH, når hendes bryster er flotte uden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02648461.jpg
 Foto: All Over

Zara Larsson er noget for sig selv på den internationale musikscene.

Hun blev for alvor verdenskendt, da hun i 2013 udgav nummeret "Uncover", og siden har det væltet ud med det ene hit efter det andet fra den kun 19-årige svensker.

På trods af sin unge alder har hun allerede været nomineret til og vundet flere priser for sin musik. Hun har optrådt på de største scener verden over, og i USA er hun allerede en etableret musiker.

For nylig har hun vakt stor opsigt på de sociale medier, hvor hun i går lagde et billede op på Instagram. Her kan man tydeligt se, at den unge sangerinde ikke har noget BH på, og det har angiveligt affødt flere kommentarer.

I hvert fald har Zara Larsson senere tilføjet en kommentar, der i den grad lægger op til debat.

- Jeg ved godt, man kan se min brystvorte. Det jeg ikke ved er, hvorfor folk er så opsatte på sådan nogle ting. Hvis brystvorter fascinerer dig så meget, så bøj hagen nedad og kig på din egen. Og hvorfor skulle jeg overhovedet bruge en BH, når mine bryster er så gode og ikke har brug for noget støtte fra en BH. De er uafhængige og stærke, skriver hun.

Du kan se billedet herunder:

Zara Larssons budskab har fået flere følgere til at bakke om om udtalelesen, så det er vidst et budskab, der er mange, der er enige i.

Sponsoreret indhold