Hollywood26. august 2017

Miley smider næsten alt tøjet i ny bog

Miley Cyrus springer ud som nøgen fe i mesterfotografen David LaChapelles nye bog "Lost + Found"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/david-lachapelle-miley-taschen-2017-billboard-embed.jpg
 Foto: Taschen

Miley Cyrus har aldrig været bange for at smide tøjet, og nu gør hun det så igen.

Denne gang er det mesterfotografen David LaChapelle, der har fået den 24-årige sanger til at træde frem, som Vorherre har skabt hende. I hvert fald næsten. For Miley har faktisk tøj på på billedet, der får det til at se ud som om, at hun kun er dækket til af glimmer.

Billedet kommer til at være forsiden på David LaChapelles nye fotobog "Lost + Found", der udkommer 1. december, det skriver Billboard.

David LaChapelle er kendt for at tage fantasifulde billeder af nogle af de største stjerner i verden. Hans nye bog, som bliver den første fra hans hånd i 10 år, kommer blandt andet til at indeholde billeder af Michael Jackson, Amy Winehouse og David Bowie.

Det er ikke første gang, at Miley smider det meste af tøjet foran en mesterfotograf. Tidligere har hun fået taget en lang række billeder af Terry Richardson. Dengang var der dog ikke noget, der skjulte noget af popsangerens krop, her viste hun sig frem uden en trevl på kroppen.

Hun har også tidligere optrådt på scenen i ganske minimale outfits. Fx da hun for et par år siden valgte at optræde i næsten ingenting samt plastikpatter og en påspændingsdildo.

Og så skulle man tro, at Miley faktisk var helt ligeglad med, om hele verden ser hende, som Gud har skabt hende, men det er hun faktisk slet ikke.

Tidligere i år fortalte hun, at det hun fortryder allermest i hele verden er hendes musikvideo til sangen "Wrecking Ball".

- Det er noget, du ikke kan fjerne igen - at svinge nøgen rundt på en nedbrydningskugle, lever forevigt... Jeg vil altid være den nøgne pige på en "wrecking ball", fortalte Miley Cyrus i det amerikanske Zach Sang Show. Selv om musikeren ikke kan slippe væk fra megahittet, er der dog én ting, der ikke må ske. - Mit værste mareridt er, at den vil blive spillet til min begravelse, sagde Cyrus også i interviewet. Du kan se billeder af Miley Cyrus og kæresten Liam Hemsworth i galleriet herunder

Miley Cyrus og Liam Hemsworth (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold