Hollywood14. november 2013

Miley Cyrus: Mine hunde dømmer mig

Miley er skuffet over menneskets bedste ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/bdb94ea01c1e4e0bb1d3f42998ec9833.jpg
 Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Kilde: PA PhotosAntallet af opmærksomme hunde til en tilfældig koncert med det 20-årige popfænomen Miley Cyrus er nok relativt begrænset.

Alligevel mener den amerikanske sangerinde, at hendes fire hunde bør være mere taknemmelige, når hun sætter sig og spiller på klaveret derhjemme. Det fortæller hun til BBC Radio 1.

- Jeg opdagede den anden dag, at jeg havde siddet og spillet klaver i halvanden time kun for mine hunde. Og de sad der med deres hoveder på skrå, som om de så mig optræde, og så indså jeg: "Jeg har det som om, de dømmer mig. Det her er ligesom en rigtig taber. Det her er virkeligt trist", fortæller Cyrus.

Og det synes sangerinden overhovedet ikke er i orden.


Tom Cruise sagsøger medier


- De gør mig en tjeneste ved at sidde der og lytte til min musik. Men jeg har det sådan: "Aner I ikke, hvor meget mine billetter koster? I gutter er utaknemmelige. Jeg fodrer jer, jeg samler jeres pøller op, og jeg spiller for jer. Jeg er ligesom en perfekt, god mor", mener hun.

Miley Cyrus påstår samtidig, at hun overhovedet ikke er så voldsom en vildbasse, som publikum og pressen gerne vil gøre hende til. Faktisk tilbringer hun efter eget udsagn det meste af sin tid sammen med de fire, utaknemmelige firbenede kæledyr.


Se Miley nøgen her

Sponsoreret indhold