Hollywood30. december 2013

Miley Cyrus: Folk tror jeg er en sex-freak

Disney-stjernen siger det hele bare er rock'n'roll
https://imgix.seoghoer.dk/media/6d24dceba0274918bc20c635cb608990.jpg
 Foto: MPNC/AKM-GSI/All Over Press / Kilde: AKM-GSI MediaSådan har opskriften på succes lydt for den kontroversielle sangerinde og tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus, siden hun tidligere i år brød med Disney-koncernen for at gå sine egne veje.

Se Miley nøgen her

Og selvom den 21-årige Cyrus har det fint med sit nyeste kunstneriske udtryk, som blandt andet indbefatter twerking, joints og nøgenvideoer, så er hun overrasket over den opmærksomhed hendes nye personlighed tiltrækker. Det siger hun til New York Times ifølge MSN Entertainment.

- Det gik fra, at folk troede, jeg var en baby, til at de tror, jeg er en eller anden sex-freak, der ikke laver andet end at tage narko dagen lang, siger Cyrus til New York Times og fortsætter:

- Er der aldrig nogen, der har hørt om rock'n'roll? Der er en sexscene i næsten hver eneste film, og der ved folk godt, at skuespillerne spiller en rolle. Nå, men det her er jo også en rolle. Jeg går jo ikke normalt klædt som en stor bamse eller twerker på Robin Thicke, siger sangerinden og henviser til hendes optræden ved MTV Music Video Awards i august.


Se Miley Cyrus' vulgære optræden ved VMA

Cyrus skrev kontrakt med pladeselskabet RCA tidligere i år efter hendes kontrakt med Disney udløb. Hun har siden udsendt albummet "Bangerz" og indleder i starten af næste år sin verdensturné, hvor hun blandt andet vil lægge vejen forbi Danmark.

Det sker den 4. juni, hvor hun giver koncert i Forum i København

Sponsoreret indhold