Miley Cyrus er endt i strid med italiensk modehus

(Foto: All Over Press)

Sangerinden Miley Cyrus har tidligere bevist, at hun ikke er bange for at komme med sin ærlige mening og stå ved den.

Og sangerindens åbenmundethed har nu resulteret i, at den 24-årige amerikanske popstjerne er endt i en fejde med det store italienske modehus Dolce & Gabbana.

Det skriver det amerikanske musikmagasin Billboard.

I weekenden fik sangerindens 23-årige lillebror, Braison Cyrus, sin debut på catwalken for det respekterede modehus, og det fik Wrecking Ball-sangerinden til tasterne.

- Jeg er så stolt af dig, skrev sangerinden til et billede af sin bror på catwalken og tilføjede:

- P.s. Dolce & Gabbana jeg er stærkt uenig i jeres politik, men jeg støtter jeres firmas indsats for at hædre unge artister og give dem en platform.

Hvad Miley Cyrus præcist refererer til fremgår ikke af hendes udmelding, men det italienske modehus har tidligere været i modvind på grund af flere politiske udmeldinger.

Eksempelvis har designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana i et interview taget afstand fra, at homoseksuelle par kan få børn sammen.

Miley Cyrus' udmelding fik dog hurtigt modedesigner Stefano Gabbana til tasterne for at forsvare sit modeimperium.

- Uvidende. For din dumme kommentar vil vi aldrig mere arbejde med ham, kommenterede designeren ifølge amerikanske Billboard til sangerindens billede med henvisning til brugen af sangerindens lillebror som model for det italienske modehus.

Senere delte Stefano Gabbano på sin egen Instagram-profil også et billede af Braison Cyrus fra weekendens modeshow.

- Vi er italienere, og vi er ligeglade med politik - og i særdeleshed den amerikanske politik. Vi laver kjoler, og hvis du tror, du kan være politisk med et opslag, er det simpelthen uvidende, skrev designeren til billedet.

Se sangerindens opslag her: 

Se Stefano Gabbanas opslag her: 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close