Hollywood 22. juni 2016

SE BILLEDERNE: Mila Kunis viser maven frem

Her ligger barn nummer to

Mila Kunis viser maven frem 2206 2016

Mila Kunis viste for første gang sin voksende mave frem, da hun mandag gik en tur med veninder i Los Angeles efter at have spist frokost på Cafe Gratitude.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I opsmøgede jeans, klip-klapper og en løstsiddende blå top var det meget synligt, at den 32-årige stjerne venter sit og Ashton Kutchers andet barn. Det er blot et par måneder siden, at hun meldte offentligt ud, at hun absolut ville have barn nummer to, og hun må have været gravid og vidst, hvad der var på vej på det tidspunkt.
Mila Kunis og Ashton Kutcher er forældre til den etårige pige Wyatt Isabelle, og nyhederne om graviditeten, som blev breaket tidligere på måneden, kommer netop som parret skal til at fejre deres første bryllupsdag den 4. juli på USA's Uafhængighedsdag.
Parret har altid hæget om deres forhold og privatliv, og selv om tabloidpressen rapporterede om, at parret prøvede at få barn nummer to, forholdt de sig tavse og kommenterede ikke rygterne.
Mila Kunis lod dog døren stå en smule på klem til privaten i et sjældent interview med Pop Sugar for nylig. Her talte hun varmt om lille Wyatt Isabella: - Der er fuldt fart på hende - hun er en rigtig krudtugle. Hun er krævende, men vi er ikke der, hvor jeg tænker, at jeg har fået en dæmon-baby. Samtidig har jeg en fantastisk mand, og mine forældre bor i samme by som os, så jeg har hjælp lige ved hånden, siger Mila Kunis.

Sponsoreret indhold