Mike Tyson: Datteren svæver mellem liv og død

Mike Tyson er i store økonomiske vanskeligheder. Foto: ALL OVER

Mike Tyson er i store økonomiske vanskeligheder. Foto: ALL OVER

Foto: All Over

Mike Tysons 4 år gamle datter Exodus kæmper i øjeblikket for sit liv på et hospital i Phoenix. Den lille pige ligger i respirator efter en voldsom ulykke i hjemmet, det meddeler nyhedsbureauet AP.

Exodus blev ifølge politiet i Phoenix fundet af sin blot 7-årige bror, med et kabel fra en hjemmetræningsmaskine rundt om halsen mandag morgen i familiens hjem.

Drengen alarmerede sin mor, som var i et andet rum. Hun ringede straks efter en ambulance og forsøgte at genoplive den lille pige, som sad fast i ledningen. Mike Tyson var ikke hjemme, da den tragiske ulykke skete i hjemmet. Det forlyder, at han var i Las Vegas, men nu er han taget hjem for at være sammen med familien.

Det er endnu uvist, hvad der skete i hjemmet, men politiet i Phoenix mener, at det er en leg, der er gået grueligt galt.

- På en eller anden måde har hun leget på maskinen, men der er en ledning, der hænger ud - en form for en løkke. Enten er hun gledet, eller også har hun selv puttet sit hoved ind i løkken, og så er maskinen løbet løbsk, og hun har ikke været i stand til at få hovedet ud igen, siger Andy Hill fra politiet i Phoenix til FOX News.

Personalet på St. Joseph's Hospital, hvor hun blev kørt hen, har kæmpet for pigens liv. Hun svæver i øjeblikket mellem liv og død i en respirator, og hendes tilstand betegnes som "ekstremt kritisk".


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close