Mike Tyson: Brød sammen i gråd

Mike Tyson kunne ikke holde tårerne tilbage, da Oprah kom ind på hans datter

Mike Tyson kunne ikke holde tårerne tilbage, da Oprah kom ind på hans datter

Foto: All Over

Guldtænder og tatoveringer overalt. Verdensmester i sværvægtsboksning. Hvad skal der til for at slå sådan en mand ud?
Oprah Winfrey.

Den famøse talkshowvært fik i alle tilfælde den rå Tyson til at bryde helt sammen, da hun havde ham som gæst i sit program.

Tyson blev tidligere i år ramt af den største af alle ulykker, da hans 4-årige datter Exodus mistede livet. Og det var, da talen faldt på datteren, at den tidligere verdensmester fik blanke øjne og bævende stemme.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Jeg vil heller ikke vide det. For hvis jeg fandt ud af, at der var nogen at give skylden, så ville der være et problem, fortalte Mike Tyson, mens tårerne løb ned af hans kinder.

Datterens død var ifølge politiet en tragisk ulykke, som ingen kunne stilles til ansvar for. Ulykken skete tilbage i maj i Exodus' mors hjem i Phoenix, hvor pigen på en eller anden måde fik viklet en ledning fra et løbebånd om halsen.

Exodus var i live, da ulykken blev opdaget, og den lille pige fik førstehjælp og blev efterfølgende lagt i respirator. Hun blev dagen efter erklæret død på hospitalet.

I talkshowet havde Mike Tyson svært ved at udtrykke sig om tabet og savnet. Og da et billede af pigen dukkede op på væggen, kiggede Tyson på det og sagde:

- Hun er min lille engel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close