Hollywood30. oktober 2017

Mick Jagger sammen med 52 år yngre kvinde

Mick Jagger har børnebørn, der er ældre end hans nye kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mick-jagger-30102017.jpg
 Foto: All Over Press
For den 74-årige rock-milliardær, Mick Jagger, eksisterer ordet 'aldersforskel' slet ikke i hans ordforråd. Hans tidligere kæreste var 31 år, og nu fletter Mick Jagger ifølge den britiske tabloidavis The Sun nu fingre med en kun 22-årig kvinde.
Det er filmproducenten Noor Alfallah, der er den nye kvinde på lagnerne hos Rolling Stones-forsangeren. The Sun rapporterer, at de blandt andet tilbragte nogle nætter sammen i Paris, da Stones for nylig gav koncert i den franske hovedstad på bandets 'No Filter'-tour, der også bragte dem til København. - Mick har stadig sin legendariske charme, men selv hans kolleger i bandet var overraskede over at se ham sammen med så ung og smuk en kvinde som Noor, siger en kilde til The Sun. Noor Alfallah kom angiveligt kun til Paris med det ene formål at hygge sig med Mick Jagger. - De er begge fri af tidligere forhold og så ud til at have det godt i hinandens selskab, siger kilden til The Sun.
https://imgix.seoghoer.dk/noor-artikel.jpg

Smukke 22-årige Noor Alfallah. Man forstå ham jo godt! (Foto: Twitter)

Med en alder på 22 er Noor Alfallah yngre end to af Mick Jaggers børnebørn, og hun skal også vænne sig til, at det er en oldefar, hun dater, da Mick har et lille oldebarn på tre år. Mick Jagger har været single, siden han brød med balletdanseren Melanie Hamrick (31) tidligere i år. Med ballerinaen fik han sit ottende barn, Ceveraux, der er ti måneder gammel. - Mick viser absolut ingen tegn på at falde til ro. I Paris sammen med Noor havde han hele tiden et smil på læberne og et frækt glimt i øjet, siger kilden til The Sun. De 52 års aldersforskel kommer angiveligt ikke til at være et problem. – Noor er meget selvsikker og veluddannet, og hun passede fint ind alle de luksus-steder, som hun besøgte med Mick, siger kilden. De to mødte hinanden gennem filminstruktøren Brett Ratner, som er en fælles bekendt. Hvis Noors og Micks forhold varer ved er det en sand storfamilie Noor træder ind i. Hun skal således være stedmor for Micks otte børn i alderen nul til 46 år, og så følger der også lige fem børnebørn og et oldebarn med i købet.

Sponsoreret indhold