Hollywood 25. november 2008

Michelle Williams: Savnet bliver større og større

Endelig taler skuespilleren ud om sin sorg over tabet af Heath Ledger
Heath Ledger og Michelle Williams
Heath Ledger og Michelle Williams
Foto: All Over

I januar døde Heath Ledger af en overdosis, men først nu er eks-kæresten Michelle Williams i stand til tale om sin dybe sorg.

- På en måde bliver det bare værre og værre, siger hun med grådkvalt stemme.

Hver gang hun taler om faderen til hendes datter Matilda Rose, 3, triller tårerne ned af kinderne.

- Det er bare så sørgeligt. Når jeg vågner op om morgenen, fornemmer jeg, at der er forandring på vej… Sorg er som en flod i bevægelse. Dybt i mit hjerte er jeg en optimistisk person, men på en mærkelig måde bliver sorgen også større og større. Jo længere tid der går, jo mere savner man personen… Synes bare det bliver værre og værre, siger hun med tynd stemme.

Paparazzifotografernes belejring af Michelle og datteren, som har været helt ekstrem det sidste år, bliver til stadighed værre.

- Raseriet vokser inden i mig, jeg holder det snart ikke ud længere. Jeg vil ikke have min datter skal vokse op og føle sig som jaget vild, slår Williams fast.

I perioder, har hun været nød til at flytte ud af sit hjem i New York, og overvejer for alvor at stoppe sin karriere som skuespiller, og trække sig tilbage.

- Det ville være rigtig trist, jeg holder meget af mit job. Jeg er nærmest forelsket i mit fag, slutter den skrøbelige skuespiller.

Michelle Williams har ind til videre besluttet at holde fri hele næste år og koncentrere sig om Matilda.

Sponsoreret indhold