Hollywood5. februar 2009

Michelle Obama: Sur over afrodukker

To dukkepiger med samme navne som præsidentdøtrene tvinges til navneforandring
Sådan ser dukkerne ud, der var navnesøstre til USA's førstedøtre
Sådan ser dukkerne ud, der var navnesøstre til USA's førstedøtre

Stofdukkerne Marvelous Malia og Sweet Sasha har fået nye navne, efter USA's førstedame har brokket sig, så nu hedder de Maria og Sydney.

Legetøjsfirmaet Ty Inc. har sat et lille banner foran en reklame for dukkerne, hvor der står, at de har trukket sig tilbage.

- Af respekt for førstedamen og hendes familie har Ty Inc. officielt sendt dukkerne med navnene Marvelous Malia og Sweet Sasha på pension, skriver firmaet.

Firmaet fortæller, at navnene blot passede godt til de to dukker, og at det aldrig har været meningen, at de skulle ligne præsidentdøtrene.

- Selv om navnene var inspireret af denne historiske periode i vores lands historie, var det ikke meningen, at dukkerne skulle ligne førstedøtrene. Marvelous Malia og Sweet Sasha blev fremstillet på baggrund af det samme design, som vi bruger til alle 29 dukker i vores populære Ty Girlz-kollektion, skriver Ty Inc.

Men den forklaring var altså ikke god nok til Michelle Obama, som fandt sammenfaldet upassende.

Dukkerne, der flyttede ind i butikkerne i januar, deler hyldeplads med andre dukker med navne som Bubbly Britney, Lucky Lindsay og Precious Paris.

Sponsoreret indhold