Hollywood12. februar 2014

Michelle Obama: Bekymret for Justin Bieber

USA's førstedame ville bruge mere tid med pop-sangeren
Af af
Michelle Obama er ikke i tvivl om, hvordan hun behandle Justin Bieber, hvis han var hendes søn
Michelle Obama er ikke i tvivl om, hvordan hun behandle Justin Bieber, hvis han var hendes søn
 Foto: AOP
Skal han låses inde? Udvises af USA for evigt? Eller noget helt tredje?

Ideerne har været mange, når folk er kommet med deres bud på, hvordan man bedst hjælper den skandaleombruste sangstjerne Justin Bieber. Han blev for nyligt anholdt og tilbragte en nat i detentionen efter at have kørt bil med alkohol i blodet.

Læs også: Her er videoen med Bieber i rettenNu blander USA's førstedame sig også i sagen om den 19-årige sanger. Til ABC News forklarer Michelle Obama således, hvordan hun ville agere, hvis hun var mor til teenage-idolet.

Læs også: Bieber vil i seng med fan
- Jeg ville sørge for at holde ham tæt på mig. Om det mere er råd end handlinger, der skal til. Jeg ville være meget til stede i hans liv lige nu. Og jeg ville sandsynligvis bruge meget tid sammen med ham, bare for at være der og for at tale, så vi kunne finde ud af, hvad der foregår i hans hoved og samtidig finde ud af, hvem der er i hans liv og ikke er det, siger Michelle Obama i et radiointerview med ABC News.

Læs også: Justin Bieber i nye problemer - igen
Førstedamen og hende mand Barack har selv to unge døtre,15-årige Malia og 12-årige Sasha, og famliien kender derfor alt til, hvor svært forældrerollen er, når børnene begynder at blive små voksne:

- Jeg fandt ud af, at det (nærvær, red.) var det, mine børn havde brug for. De vil bare være tæt på dig - de vil bare have råd fra en forælder. De vil have, at du er i deres hverdag, fordi sagen er, at han stadig er et barn. Han er stadig ved at blive voksen. Så jeg ville være tæt på ham, fastslår Michelle Obama.

Sponsoreret indhold