Hollywood3. november 2017

Michael Jacksons søn akut på hospitalet efter MC-ulykke

Prince Jackson ramt af bil på vej til universitetet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prince-jackson-03112017.jpg
 Foto: All Over Press
Prince Jackson, der er den ældste søn af den afdøde popkonge, Michael Jackson, røg akut på hospitalet torsdag efter en MC-ulykke, rapporterer TMZ. Prince Jackson var torsdag morgen på sin Harley-Davidson på vej til undervisning på sit universitet, da det gik galt.
Det var let regnvejr, da Prince Jackson var på vej til universitetet. Og i første omgang berettede vidner over for TMZ, at Prince Jackson skred ud på de regnglatte veje i Los Angeles og endte med at lægge motorcyklen ned. Men efterfølgende har en repræsentant for den 20-årige pop-arving oplyst til TMZ, at Prince Jackson blev ramt af et andet køretøj, da han var på vej til college, og at det skulle være årsagen til, at han røg i asfalten.
En tilkaldt ambulance kørte Prince Jackson med udrykning til det nærmeste sygehus. Her kunne lægerne konstatere, at Prince jackson var sluppet nådigt fra den ublide tur mod asfalten.
https://imgix.seoghoer.dk/prince-paris-03112017.jpg

Her får søster, Paris, en tur på Prince Jacksons motorcykel. (Foto: All Over Press)

Et kødsår på knæet blev behandlet, men ellers var han sluppet uskadt fra uheldet uden brækkede lemmer af nogen art. Og han nåede frem til universitet uden at gå glip af for meget af dagens undervisning. Til TMZ fortæller repræsentanten, at Prince nu slapper af hjemme. - Han er nu hjemme i god behold og slapper af. Han er taknemlig for de mange søde ord folk har skrevet til ham i forbindelse med trafikuheldet, siger repræsentanten. Prince Jackson begyndte at offentliggøre billeder af sin Harley-Davidson motorcykel på Instagram og Youtube i september. - Jeg har villet have en 'kværn', siden jeg var en lille dreng. Det er bare skidefedt, siger Prince Jackson. Galleri: Michael Jacksons børn

Michael Jacksons børn

Sponsoreret indhold