Hollywood 25. juni 2018

Michael Jacksons far, Joe Jackson er døende

Joe Jackson ligger for døden med kræft
Foto: MEGA
    Den afdøde popkonge Michael Jacksons far, Joe Jackson er døende af kræft.   Det skriver TMZ.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Jackson-familiens overhoved er diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen og er indlagt på et hospital i Los Angeles, hvor han  kæmper for sit liv.   Hans hustru Katherine og flere andre familiemedlemmer har besøgt ham under indlæggelsen, men den 89-årige mand har ikke langt igen, rapporterer TMZ.  

Joe Jackson har ikke langt igen. (Foto: All Over Press)

  Joe Jackson er far til hele 11 børn - blandt de mest berømte er musiklegenden Michael Jackson, der døde i 2009, Janet Jackson og La Toya Jackson.   I lørdags i Los Angeles hyldede Janet Jackson sin døende far.   Det skete under uddelingen af årets "Radio Disney Music Awards",  hvor Janet Jackson modtog den såkaldte "Impact Award".  

Janet Jackson takkede sin far. (Foto: All Over Press)

  Her takkede hun faderen for at have været medvirkende til, at hun opnåede succes som popstjerne.   - Han gav mig den mest ekstraordinære kærlighed, man kan forestille sig. Han drev mig til at blive den bedste udgave af mig selv, sagde Janet Jackson i sin takketale, hvor hun ligeledes hyldede mor, Katherine, for den hjælp hun havde ydet uden for projektørlysenes skær.   Det er kun få måneder siden, at Joe Jackson blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, og i løbet af de seneste uger er hans tilstand blevet forværret.   Først ville Joe Jackson holde sygdommen hemmelig for familien og forbød dem at besøge ham på hospitalet. Han forsøgte også at holde sin patientjournal hemmelig for familien, der dog til sidst, via Joe Jacksons manager, fik indsigt i hans helbredstilstand og fik lov til at besøge ham.   Sønnen Jermaine Jackson, bekræfter, at det holdt hårdt med at få at vide, hvor syg deres far er.   – Ingen af os vidste, hvad der skete, og hvor slemt det var. Han har ikke lang tid igen og er meget svag. Familien er ved hans side. Det er det eneste rigtige sted at være under hans sidste dage, siger Jermaine Jackson.   GALLERI: Michael Jackson.

Michael Jackson

 
 
 

Sponsoreret indhold