Hollywood27. juni 2018

Michael Jacksons far død

Jackson-familiens patriark, Joe Jackson, er død af kræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joe-jackson-27062018.jpg
 Foto: All Over Press
Den afdøde popkonge Michael Jacksons far, Joe Jackson, er død.
Han døde onsdag på et hospital i spillebyen Las vegas, oplyser en kilde tæt på familien til CNN. Joe Jackson blev 89 år. Han har i de seneste måneder lidt af kræft i bugspytkirtlen, og det var i den sidste ende kræftsygdommen, der tog livet af Jackson-familiens overhoved. Han havde holdt sygdommen hemmelig for selv den nærmeste familie indtil for ganske nylig og nægtede at modtage besøg på hospitalet. Men i de seneste par uger, hvor det har stået klart, at han ikke havde langt igen, tillod han, at andre familiemedlemmer end hustruen, Katherine, kunne aflægge visit på hospitalet for at tage afsked med ham og tale med ham en sidste gang. Joe Jackson er far til hele 11 børn - blandt de mest berømte er musiklegenden Michael Jackson, der døde i 2009, Janet Jackson og La Toya Jackson. I lørdags i Los Angeles hyldede Janet Jackson sin døende far. Det skete under uddelingen af årets "Radio Disney Music Awards", hvor Janet Jackson modtog den såkaldte "Impact Award".
https://imgix.seoghoer.dk/janet-jackson-25062018.jpg

Janet Jackson takkede sin far. (Foto: All Over Press)

Her takkede hun faderen for at have været medvirkende til, at hun opnåede succes som popstjerne. - Han gav mig den mest ekstraordinære kærlighed, man kan forestille sig. Han drev mig til at blive den bedste udgave af mig selv, sagde Janet Jackson i sin takketale, hvor hun ligeledes hyldede mor, Katherine, for den hjælp hun havde ydet uden for projektørlysenes skær. I søndags blev der tweetet fra Joe Jacksons officielle Twitterkonto - et tweet, der vidnede om, hvor det bar hen. - Jeg har set flere solnedgange, end jeg har til gode at se. Solen står op, når det passer den, og hvad enten man kan lide det eller ej, går den også ned, når det passer den, lød tweetet, der var ledsaget af et foto af Joe Jackson, der står ved vandet ved solnedgang.
Joe Jackson havde ry for at være en hård far, der opdrog sine børn med fysisk afstraffelse. Og i et interview med CNN i 2013 erkendte han, at børnene til tider fik bank, men han fortrød ikke. - Jeg er glad for, at jeg var hård ved dem. Se, hvor langt de er nået. Jeg har opdraget nogle børn, som folk over hele verden elsker, og mine børn opfører sig ordentligt over for andre mennesker, sagde Joe Jackson ved den lejlighed. I samme interview fortalte han, at Michael Jackson, der havde lagt afstand til sin far, forsøgte at række ud mod Joe Jackson før sin død af en overdosis i 2009. - Michael bad sine folk om at få fat i mig, et stykke tid før han døde. 'Min far kan få mig på rette spor', refererer Joe Jackson Michael jackson for at have sagt. - Men de ringede aldrig. De sagde, at de ikke kunne finde mig, men jeg var her hele tiden, sagde Joe Jackson i 2013-interviewet. Et af hans børnebørn, Randy Jackson Jr. hylder sin afdøde farfar på Twitter. - Hvil i fred, konge, der gjorde alt muligt. Jeg elsker dig farfar, skriver barnebarnet.

Sponsoreret indhold