Hollywood 16. december 2011

Michael Jackson: Sådan har du aldrig set ham før

The king of pop bliver nu foreviget i en yderst privat situation
Det afdøde popidol kan nu fås som souvenir. Dog i en lidt prekær situation
Det afdøde popidol kan nu fås som souvenir. Dog i en lidt prekær situation
Foto: All Over

Dreje en snegl, lægge en dej og hive en bøf op af baglommen. Kært barn har mange navne, og nu er det igen tid til den årlige katalanske tradition - nemlig at lave små gipsfigurer af stjernerne, men de laver en lort. Michael Jackson og en række andre stjerner er blevet karikeret i en af de meget private situationer - og ingen er fredet.

Et syn for guder og alligevel et syn, man godt kunne have været foruden ... (Foto: All Over)Læs også: Michael Jackson: Juryen skal se nøgenfotosTraditionen dikterer, at man inviterer sine venner over, som så skal finde de små figurer, der er gemt rundt omkring i huset. Figurerne er tegn på frugtbarhed og få det nye år.En anden af de stjerner, som julespøgen er gået ud over, er Shakira. Sangskønheden, som er kendt for sin fyldige popo, der flittigt rystes til lyden af sambarytmer, har trukket bukserne ned, så der er frit udsyn til den eftertragtede latinonumse. Hvis man lige trækker lorten fra, er det et syn, mange har ventet på.

Et stykke med en af verdens mest populære numser (Foto: All Over)Læs også: Frederik og Mary: På toiletbesøgAndre stjerner som fodboldgeniet Lionel Messi, Mick Jagger, Elvis Presley og det engelske kongehus er også blevet foreviget med bukserne nede.

Sponsoreret indhold