Hollywood21. november 2008

Michael Jackson: Jacko er blevet til Mikaeel

Den sindsforvirrede verdensstjerne er konverteret til islam
Jackson gider ikke længere hedde Michael eller Wacko Jacko, så nu kalder han sig Mikaeel og er muslim
Jackson gider ikke længere hedde Michael eller Wacko Jacko, så nu kalder han sig Mikaeel og er muslim
 Foto: All Over

Michael Jackson er blevet til Mikaeel Jackson. Den 50-årige sanger er konverteret til islam og har erklæret sin troskab for Koranen ved en ceremoni i en vens hjem.

Under ceremonien lå Jacko på knæ på gulvet iført en lille hat, mens en imam forestod de ceremonielle bønner og handlinger. Det sker her kun få dage før sangeren skal møde i Londons High Court, hvor han står anklaget for at have stjålet en arabisk sheiks penge - tæt på 50 millioner kroner.

For ikke længe siden begyndte Mikaeel at arbejde sammen med produceren Phillip Bubal og den canadiske sangskriver David Wharnsby for måske på et tidspunkt at få endnu en plade på gaden. De to lagde mærke til, at popsangeren virkede deprimeret. De to, der begge er erklærede muslimer, begyndte at bearbejde ham.

- De fortalte ham om deres tro, og hvordan de troede, at Jackson ville få det bedre som menneske, hvis han konverterede. Og langsom blev han varm på tanken, siger en kilde.

- Herefter blev en imam hidkaldt, forestod ceremonien, og Michael tog det muslimste navn Mikaeel. I øvrigt først efter at have afvist at skulle Mustafa, der betyder "den udvalgte", siger kilden til The Sun.

Til stede ved ceremonien var også 60-årige Yousef Islam - han var verdensberømt i begyndelsen af 70'erne, men dengang kendt som Cat Stevens.

Sponsoreret indhold