Michael Douglas til stjerne: Er du f**king pervers?!

Et ikon som Michael Douglas finder sig ikke i hvad som helst og er hurtig klar med et godt svar. (Foto: AOP)

Et ikon som Michael Douglas finder sig ikke i hvad som helst og er hurtig klar med et godt svar. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Michael Douglas var i gang med en længere monolog i en scene til den aktuelle film ”Ant-Man” foran hovedrolleindehaveren Paul Rudd, men Paul Rudd havde planer om at tage gas på Michael Douglas imens, skriver fansshare.com.

Rudd følte sig aldrig helt afslappet i selskab med den ikoniske Douglas under indspilningerne, så Rudd fik en idé til at løsne stemningen lidt – men det gav mega bagslag!

- Det tog et stykke tid for mig at være mig selv omkring ham, men pludselig slog det mig: ’Jeg kunne køre ’Basic Instinct’ på ham!’ forklarede Paul Rudd om sin – i egen optik – snedige metode.

I filmen ’Basic Instinct’ fra 1992, hvor Douglas også spiller med, spreder hans medskuespiller Sharon Stone benene på en forførende måde. Den scene ville Rudd genskabe.

Desværre for ”Ant-Man”-stjernen går alting galt for ham. Han vil hive sine ædlere dele frem og skjule dem under sin trøje, indtil det rette tidspunkt byder sig under scenen til at hyle Michael Douglas ud af den.

Vi overlader ordet til Rudd selv, for det kan ikke forklares bedre, hvad der gik galt:

- Men mine ’ædlere dele’ sidder fast i elastikken i mine underbukser. Det er alt sammen… klumpet sammen. Så jeg sidder der med den ene hånd og forsøger at hive min T-shirt ned, mens den anden forsøger at rette på mig selv. Pludselig indser jeg, at det ser ud som om, at jeg… onanerer. Som om jeg forsøger at tage en spiller, imens Michael Douglas leverer en monolog, forklarer Paul Rudd.

Det leder så til, at Michael Douglas stopper scenen og udbryder: ”Hvad er du? F**king pervers?!”

Kan du ikke huske den famøse scene fra ”Basic Instinct”, eller ”Iskoldt begær” som den endte med at hedde på dansk, kan du (gen)se scenen her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close