Hollywood2. august 2016

Michael Douglas' søn løsladt fra fængslet

Efter syv år bag tremmer er Michael Douglas' søn, Cameron Douglas, nu blevet løsladt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02372117.jpg
 (Foto: All Over Press)

Cameron Douglas, der er søn af skuespilleren Michael Douglas, er for første gang i dette årti ude i det fri.

Hollywood-skuespillerens 37-årige søn har siddet fængslet i USA i syv år for en række narkotikadomme, men ifølge mediet The Independent blev stjernens søn løsladt mandag.

Michael Douglas har tidligere under sin søns afsoning flere gange kritiseret det amerikanske fængselssystem.

- I starten var jeg skuffet over min søn, men nu er jeg skuffet over systemet, sagde han i sin Emmy-takketale i 2013.

Her udtrykte skuespilleren, der er kendt fra film som "Uskyldig dømt" og "Last Vegas", blandt andet frustration over, at hans søn sad i isolationsfængsel, og at han ikke havde set ham i over et år.

I løbet af sin tid i isolation måtte Cameron Douglas ikke få besøg, ligesom at han heller ikke måtte modtage gaver fra venner og familie.

- Ikke desto mindre føler jeg mig velsignet, skrev Cameron Douglas i et brev til Huffington Post i 2013.

- Jeg har en smuk og kærlig familie, som trofast har støttet mig hvert skridt af vejen og har nægtet at give op i den ene dystre udfordring efter den anden, skrev Cameron Douglas desuden i brevet.

Cameron Douglas blev dømt til fem år bag tremmer i 2010 efter at have kendt sig skyldig i besiddelse af heroin med henblik på videresalg.

Undervejs i sin afsoning fik han forlænget sin dom med halvandet til fire år, efter at han indrømmede at have smuglet stoffer ind i fængslet.

En pressemedarbejder for Michael Douglas har udtalt til The Independent, at skuespilleren ikke har lyst til at udtale sig om sin søns løsladelse.

Sponsoreret indhold