Metallica rockede Antarktis

Foto: All OverFor hvad der først lignede et internetrygte, blev mandag til virkelighed, da metalbandet Metallica var det første band nogensinde til at give koncert på Antarktis. Det skriver billboard.com.

Metallica, med danskeren Lars Ulrich på trommer, har været i branchen i mange år og på Antarktis spillede de en timelang koncert med klassikere som "Nothing Else Maters", "Enter Sandman" og "Sad But True".
Deres publikum bestod af kun 120 personer, som dels havde vundet en billet til den særlige koncert i en konkurrence i Sydamerika og dels en række forskere fra forskellige lande.

Metallica kommer til Danmark. Læs mere om det her

Den såkaldte "Freeze 'Em All"-koncert blev afholdt i et iglolignende telt, for at skåne publikummet for snevejr og en voldsomt kold vind.

Der blev også taget hensyn til Antarktis' skrøbelige natur, så derfor blev koncerten afholdt således, at publikum hørte musikken gennem høretelefoner, frem for at musikken buldrede ud igennem højttalere.

Med denne utraditionelle optræden det meget særlige sted, er Metallica nu det første band der nogensinde har optrådt på klodens syv kontinenter.

I 2006 havde det amerikanske punkband Fall Out Boy planlagt at give koncert på Antarktis, men måtte aflyse igen på grund af voldsomt vejr.

Metallica gennemførte dog mandagens koncert uden problemer.


Mick Jagger tvang sin assistent til sex

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close