Hollywood 17. januar 2014

Metallica lover: Nu kommer der ny musik

Nyt album på vej
Foto: All OverDet er knap seks år siden, studiealbummet "Death Magnetic" udkom fra heavy-rockerne Metallica, men nu er der ifølge guitaristen Kirk Hammett godt nyt til fans af bandet.

I et interview med billboard.com fortæller han nemlig, at bandet vil begynde på deres næste album inden for de næste par uger. nbsp;
Bandet har flere gange varslet, at de ville udkomme med et nyt album, men har hidtil måtte udsætte det på grund af andre projekter.

- Når vi går i gang, bliver det vores førsteprioritet, og vi er virkelig spændte, for vi har hele tiden sagt, at vi gerne ville arbejde på et nyt album, men vi har bare udskudt det og udskudt det, siger Kirk Hammett.

- Vi har brugt alle de undskyldninger, vi har kunnet finde på for ikke at begynde på albummet, men nu er vi løbet tør for undskyldninger, så vi bliver nødt til at komme i gang, siger han i interviewet.

En af de svære ting ved at påbegynde et nyt album, er alle de idéer til materiale, bandet har.

Connie Nielsen: Vild aften i byen

- Vi er et band, der aldrig mangler idéer. Man hører nogle gange om bands, der sidder i studiet og ikke har nogle sange, og hvad skal de gøre? Sådan er det ikke for Metallica. Vores problem er det stik modsatte. Vi har for mange idéer. James (Hetfield, red.) har omtrent 800 idéer, jeg har 400. Det er vanvittige tal. Det er formidabelt, siger han.

Sponsoreret indhold