Hollywood 13. juli 2016

Messi efter skattedom: På luksusferie med familien

Lionel Messi nyder varmen, sin lækre kæreste og tid med familien efter sin dom for skattesvindel. Se alle billederne her.
Foto: All Over

Det kan godt være, at han lige har fået en betinget dom for skattesvindel på 21 måneders fængsel. Men det ser ikke ud til, at 29-årige Lionel Messi bekymrer sig alt for meget om det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fodboldspilleren fra FC Barcelona, der lige er stoppet på det argentinske landshold, blev idømt 21 måneders betinget fængsel for skatteunddragelse - og siden har hans klub formået at komme i en regulær ”shitstorm”, fordi man har givet Messi sin fulde opbakning. Måske ikke det bedste, at prøve at negligere en dom for skattesvindel, når klubbens fans bruger deres hårdt tjente penge på dyre kampbilletter og betaler deres skat i Spanien.

Men under alle omstændigheder, så holder Lionel Messi for tiden ferie på Ibiza med sin familie - med sin kæreste Antonella Roccuzzo og deres to sønner Thiago og Mateo - og flere af Messis venner. Ferien er på en luksuyacht, og der er i hvert fald plads til at nyde livet.

Se alle billederne her:

Lionel Messi på Ibiza

Sponsoreret indhold