Hollywood14. april 2009

Mel Gibson: Konen vil skilles efter 28 år

Superstjernens ægteskab er slut, og skilsmissen kommer til at koste ham milliarder
Mel og Robyn ser sure og triste ud på stort set alle de billeder, der findes af parret. Så måske er det fint med en skilsmisse
Mel og Robyn ser sure og triste ud på stort set alle de billeder, der findes af parret. Så måske er det fint med en skilsmisse
 Foto: All Over

En af Hollywoods pæneste drenge har fået alvorlige ridser i lakken. Nu ser det nemlig ud til, at hans næsten 30 år lange ægteskab skal afsluttes.

"Forskelligheder" skulle ifølge skilsmissepapirerne være baggrunden for, at Robyn Gibson har valgt at lade sig skille fra Mel.

Robyn har søgt om fælles forældremyndighed over deres niårige søn Thomas. Derudover søger hun om børnebidrag, samt at Mel betaler udgifter i forbindelse med skilsmissen, skriver America's People magazine.

Ifølge norske VG er der ingen ægtepagt mellem Robyn og Mel, og derfor kan konen regne med at få kassen ud af skilsmissen. Mel Gibsons formue er vurderet til cirka 6 milliarder, og den skal parret nu dele lige over.

I en fælles udtalelse siger parret:

- Vi har gennem hele vores ægteskab prøvet at holde vores families liv privat. Det vil vi fortsætte med.

7 skilsmissebørn

Parret mødte hinanden i 70'erne og blev gift i 1980. De har syv børn sammen, den ældste er 28, den yngste er Thomas på 9 år.

Robyn har efter sigende hyret en af Hollywoods kendte skilsmisseadvokater. Han har før stået for både Angelina Jolies og Britney Spears' skilsmisse.Sponsoreret indhold