Hollywood8. august 2017

Megan Fox lagt for had efter foto af søn i kjole

- Du lærer din søn at blive homoseksuel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megan.jpg
 Foto: All Over Press
Skuespilleren Megan Fox er blevet lagt for had på nettet. Det sker, efter at hun for nylig lagde et billede op på sin Instagramprofil, hvor hendes og Brian Austin Greens søn Noah på fire år er iført en lyseblå Frozen-kjole.
Parret har tre sønner sammen, og Noah er den ældste. Billedet af Noah i kjole er en del en vifte af billeder af parrets børn, som Megan Fox lagde ud. Men billedet af den fireårige dreng i kjole har fået flere af Megan Fox' følgere til at hælde en regulær skidtspand ud over den 31-årige skuespiller og model.
https://imgix.seoghoer.dk/vaeg.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det var fotoet øverst til venstre, der fik debatten på Megan Fox' Instagramprofil til at eksplodere. (Foto: Instagram/Splash News)

Flere af dem er meget, meget kritiske over for, at Megan Fox lader sønnen have kjole på. De hævder, at fireårige Noah bliver forvirret omkring sin kønsidentitet, hvis han får lov at gå med kjole. Og andre kommentarer er decideret ondsindede og homofobiske og har karakter af rendyrket net-had. - Megan, du er en syg kvinde. Det er ækelt at se, hvordan du lærer din søn at blive homoseksuel. Han er et barn, og du er pervers, skriver en følger. Der er dog ikke kun onde, tankeløse kommentarer, men også følgere, der forsvarer Megan Fox. - Det er usmageligt, at folk i 2017 tror, at der er noget i vejen med et barn, som ønsker at have en bestemt beklædningsgenstand på, eller som mener, at det pågældende barn har dårlige forældre, skriver en anden. Megan Fox og Brian Austin Green har tre drenge sammen, mens Brian Austin Green har et barn fra et tidligere forhold. Deres yngste søn, Journey River, er lige fyldt et år. I 2015 blev parret separeret og var derefter sammen on and off, og mens Megan var gravid med Journey havde parret en større krise og talte om skilsmisse, men efter nogle turbulente år er de nu igen en fasttømret familie på fem. Galleri - så lækker er Megan Fox:

Så lækker er Megan Fox

null
null

Sponsoreret indhold