Hollywood6. august 2014

Megan Fox hader Hollywood

Den nye Ninja-Padde-skuespiller revser branchen og internettet
Skønheden ser Hollywood som udyret. "Det er så skadende for ens psyke," siger mageløse Megan
Skønheden ser Hollywood som udyret. "Det er så skadende for ens psyke," siger mageløse Megan
 foto: All OverDer er millioner af piger i verden, der drømmer om at se ud som hende og leve hendes liv.

LÆS OGSÅ: Megan Fox viser babymavsen frem

Men for Megan Fox er livet som Hollywood-stjerne ikke altid så perfekt, som mange måske tror. Hun mener nemlig, at hun arbejder i en enormt hård branche, hvor fremmede konstant sviner hende til.

LÆS OGSÅ: Megan Fox: Vil helst kysse piger

- Hvis du har problemer med lav selvtillid eller søger bekræftelse fra fremmede mennesker, så er filmindustrien barsk. Den flår dig i stykker, og du kommer ikke til at overleve, siger den 28-årige skuespillerinde til The New York Daily News.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4fab4a45276148438b87caa1bfb9345a.jpg


Uhhh... Hvorfor lade sig gå på af filmindustrien med det look? (foto: All Over)

Selv har Fox ikke problemer med selvtilliden, men hun forsøger alligevel at holde sig væk fra de sociale medier, fordi folks kommentarer omkring hendes person alligevel kan være sårende.

LÆS OGSÅ: Så fødte Megan Fox endelig

- Jeg har aldrig rigtig været den type, som går på internettet for at læse om mig selv. Det er simpelthen så skadende for ens psyke og ens følelsesmæssige velvære. Jeg forsøgte at bruge Twitter i fem dage, men jeg blev for overvældet af det, siger Hollywood-stjernen.

LÆS OGSÅ: Jamen dog: Megan Fox gravid igen!

Snart får skuespillerinden sandsynligvis grund til at blive endnu mere overvældet af opmærksomheden på de sociale medier, idet der den 4. september er premiere på "Teenage Mutant Ninja Turtles", hvor hun spiller en vigtig rolle som April O'Neil, der er gode venner med de ikoniske Ninja Turtles.

Sponsoreret indhold