Hollywood20. august 2015

DRENGE! KIG HER: Megan Fox er single!

Den labre skuespillerinde Megan Fox er blevet separeret fra sin mand, Brian Austin Green

Megan Fox som blondine

Det er godt nyt for alle ungersvende, der har savlet over ”Transformer”-baben gennem mange år, da people.com skriver, at efter fem års ægteskab og næsten 11 år sammen har Megan Fox ladet sig separere fra skuespilleren Brian Austin Green.

- Megan og Brian har valgt at lade sig separere. De vil altid elske hinanden rigtig meget og er dedikeret til deres børn, siger en kilde tæt på parret til people.com.

Endnu har hverken Megan eller Brian eller en officiel repræsentant for parret udtalt sig, men parret skulle angiveligt have boet hver for sig de sidste mange måneder og er ikke blevet set sammen offentligt længe.

Megan Fox mødte Brian Austin Green helt tilbage i 2004 på settet til TV-serien ”Hope & Faith”. Dengang var den smukke skuespillerinde blot 18 år gammel.

[node:aller-related-content]

I 2010 blev Megan og Brian, som er 12 år ældre end Megan, gift på Hawaii. Sammen har de sønnerne Noah og Bodhi.

Forholdet har gennem tiden været turbulent, da de tilbage i 2009 droppede deres forlovelse, blot for at blive forlovet igen senere.

Tidligere har Megan Fox også udtalt sig om, at intet forhold er perfekt. Det her forhold må åbenbart have gået så dårligt til sidst, at de nu går hver til sit.

Så gutter, hvis I som mange andre raske drenge har sendt lange blikke efter labre Megan Fox, har I nu chancen for at gøre kur til hende.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png
null

Sponsoreret indhold