Hollywood17. juli 2016

Medier: Bono overlevede Nice-angreb

U2-forsangeren Bono blev evakueret under det blodige angreb i Nice på Bastille-dag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bono-med-mikrofon.jpg
 Foto: AOP

Da den franske by Nice 14. juli blev ramt af et voldsomt angreb, var forsangeren i det legendariske band U2, Bono, 2 til stede.

Den 56-årige Bono sad ved havnefronten på restauranten "La Petite Maison", da angrebet pludselig indtraf. Det skriver flere internationale medier heriblandt britiske The Telegraph og Daily Mail.

Sangeren blev straks evakueret af det franske politis antiterror-enhed, der fik eskorteret musikeren væk sammen med resten af restaurantgæsterne.

Ejeren af restaurant "La Petite Maison" overværede Bono sidde sammen med den tidligere Nice-borgmester, Christian Estrosi, og udtaler til magasinet La Parisienne ifølge Daily Mail, at hun "per refleks" greb ud efter borgmesterens arm, da han sad ved siden af Bono på det franske spisested.

- Pludselig så jeg en masse mennesker løbe uden at skrige. Det var en stilfærdig panik, det var ekstraordinært, siger hun til La Parisienne ifølge Daily Mail.

En halv time efter angrebet blev alle i restauranten evakueret, og Bono og den tidligere borgmester skulle sammen med de andre gæster placere begge hænder bag hovedet og forholde sig i ro.

Bono har et hjem i nærheden af Nice og havde tilbragt dagen med sine venner, før at attentatmanden Mohamed Lahouaiej Bouhlel slog til og dræbte 84 personer.

Det er anden gang, at U2-forsangeren befinder sig i midten af et terrorangreb, da han i november 2015 var i Paris, hvor 89 mistede livet på koncertstedet Bataclan.

Sponsoreret indhold