Hollywood26. marts 2015

Medie: Zayn brød med One Direction over telefonen

Fortalte, at han stoppede lige før, popgruppen skulle gå på scenen
Af af
Fortalte, at han stoppede lige før, popgruppen skulle gå på scenen
Fortalte, at han stoppede lige før, popgruppen skulle gå på scenen
 Foto: AOPPopverdenen brød for mange piger sammen torsdag, da det kom frem, at Zayn Malik forlader den populære One Direction efter fem år.

Og ifølge det britiske medie Mirror gav Zayn Malik beskeden over telefon blot timer før, at gruppen skulle gå på scenen i Jakarta i Indonesien. Zayn Malik opholdt sig på dét tidspunkt hjemme i England, hvor han var rejst til i sidste uge 'på grund af stress'.

Kort tid efter kom 22-årige Zayn Malik selv med en udtalelse:

- Mit liv med One Direction har givet mig mere, end hvad jeg nogensinde kunne have drømt om. Men efter fem år føler jeg nu, at det er det rigtige tidspunkt for mig at forlade bandet, siger Zayn Malik til britiske Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Chok: Zayn forlader One Direction

Hans exit sker blot ugen efter, at Zayn Malik forlod gruppens turné på grund af 'stress' - der har dog længe floreret rygter om, at det 22-årige bandmedlem var på vej væk.

22-årige Zayn Malik vælger at forlade det populære boyband, fordi han med egne ord vil prøve at leve et liv, hvor han ikke konstant er omgivet af skrigende fans og blitzende kameraer.

- Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset, siger han.

Bandets fire resterende medlemmer fortsætter med at lave musik sammen, og selv om de er kede af Maliks beslutning, har de ikke andet end respekt tilovers for ham.

- Vi er rigtig kede af at se ham gå, men vi respekterer hans beslutning og sender ham al vores kærlighed i fremtiden. De sidste fem år har været mere end fantastiske, og vi har gået så meget igennem, at vi altid vil være venner, udtaler bandet.

Boybandet, der blandt andet er kendt for popsangen "What makes you beautiful", kommer ifølge tourplanen til CASA Arena i Horsens 16. juni 2015. Men det bliver altså uden Zayn Malik

One Direction blev dannet af musik-mogulen Simon Cowell, efter de medvirkede i X Factor 2010.

Sponsoreret indhold