Medie: Justin Bieber kan slippe for straf

Justin Bieber kan ifølge et amerikanske medie slippe for straf i forbindelse med spritkørsel

Justin Bieber kan ifølge et amerikanske medie slippe for straf i forbindelse med spritkørsel

Foto: AOP
Popdrengen - og ballademageren - Bieber blev i slutningen af januar anholdt i Miami, Florida, efter han havde drønet uforsvarligt rundt i en gul Lamborghini med lidt for meget alkohol i blodet.

Dengang blev teenageidolet sat bag lås og slå og sigtet for både spirituskørsel og gaderæs. Yderligere blev Bieber sigtet for at have et udløbet kørekort. Han blev dagen efterløsladt mod en kaution på lidt over 13.000 kroner.
Bieber, der stammer fra Canada, har smeltet pigehjerter verden over, siden han blev 'opdaget' på YouTube. Men berømmelsen har haft sin pris: Bieber har således flere gange været i konflikt med loven (Foto: YouTube)Men ifølge det amerikanske medie TMZ kan Justin Bieber nu måske klare frisag og slippe for at skulle bøde for sin hasarderede kørsel. Faktisk kan han slippe for de tre sigtelser 'inden for få dage', beretter mediet.

Episoden i januar er langt fra den første, hvor teenageidolet har gjort sig uheldig bemærket. Tidligere er hans hus også blevet gennemsøgt af politiet efter mistanke om, at han havde kastet æg på nabohuset.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close