“Mean Girls”-stjerne advarer mod Hollywood

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

I teenage-filmen "Mean girls" mobber gymnasieeliten de svage og kiksede elever på et amerikansk gymnasium. Også karakteren Karen, som spilles af skuespillerinden Amanda Seyfried, giver den gas med drillerier og elevatorblikke.

Ifølge den 29-årige "Dear John"-stjerne er virkeligheden i Hollywood ikke langt fra "Mean Girls". I et interview med netmagasinet Female First fortæller hun, at man skal se sig over skulderen, når man færdes i Hollywood-miljøet.

- Denne branche er som alle andre. På den ene side er der de smukke, forkælede løgnere. På den anden side er der de vidunderlige, passionerede og ærlige mennesker. Så du skal virkelig se dig for, siger Seyfried.

Den MTV Movie Award-vindende skuespillerinde har derfor tilbudt sine råd og sin støtte til håbefulde drømmere, som vil prøve at begå sig i filmbranchen.

- Det er vigtigt, at du er stærk og tror på dig selv, sagde den amerikanske skuespillerinde til MTV og fortsætter:

- Du skal bare være klar over, at der er folk, der vil dolke dig i ryggen for selv at komme frem. Det er ligesom i gymnasiet. 

Amanda Seyfried har flere gange oplevet, at der florerer negative kommentarer om hende på det sociale medie Twitter. Men hun fortæller i interviewet med Female First, at hun ikke lader sig påvirke for meget.

- Du kan ikke kun fokusere på alle de negative ting. Så dør du, fortæller skuespillerinden og slår fast, at man skal værdsætte de mennesker, som skriver søde ting.

Amanda Seyfried er lige nu aktuel i komediefilmen "While We're Young", hvor hun blandt andet spiller sammen med komikeren Ben Stiller. Filmen kan lige nu ses i de danske biografer. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close