McCartney-feber rammer Roskilde FestivalDet tidligere medlem af The Beatles og levende musiklegende Paul McCartney er stadig en ekstremt populær herre. Det må være konklusionen, efter at det nu står klart, at Roskilde Festivals endagsbilletter til lørdag, hvor Paul McCartney optræder, er udsolgt.

Det skriver Roskilde Festival onsdag i en pressemeddelelse.

Ifølge Roskilde Festivals musikchef, Anders Wahrén, vil en stor del af Paul McCartneys sangkatalog på Roskilde Festival være gamle Beatles-numre. Men der bliver også plads til hans egne sange og numre fra hans tid i gruppen Wings, oplyser han.

LÆS OGSÅ: Paul McCartney kommer til Danmark

Festivalens talskvinde, Christina Bilde, oplyser, at billetsalget generelt set går strygende.

- Billetsalget går rigtig godt. Vi ligger i top tre over de bedst sælgende årgange i øjeblikket, siger hun i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Friede med hjælp fra Paul McCartney

Udover Paul McCartney er flere store navne allerede blevet skrevet på musikprogrammet til den danske festival, der hvert år trækker tusindvis af besøgende fra hele verden.

Blandt de store navne er Pharrell Williams, Florence + The Machine, Disclosure og Muse.

Derfor er det heller ikke kun salget af lørdagsbilletterne, der går godt. Også salget af partoutbilletterne, som er dem, der giver adgang til alle festivalens otte dage, er kommet godt fra start.

LÆS OGSÅ: Hvem fanden er Paul McCartney?

- Selvom vi ikke har offentliggjort vores fulde program endnu, rykker salget af partoutbilletter også rigtigt godt. Så vi er rigtig glade for tiden, siger Christina Bilde.

79 ud de 169 navne, der i alt skal spille på Roskilde Festival i år, er offentliggjort indtil videre. Mew, Suspekt og Ukendt Kunstner er blandt nogle af de danske navne, der indtil videre er offentliggjort.

Roskilde Festival begynder i år lørdag 27. juni med de såkaldte warm-up dage, inden det officielle musikprogram går i gang onsdag 1. juli og varer fire dage frem til lørdag 4. juli. Dermed er der for første gang nogensinde ikke musik om søndagen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close