Matthew McConaughey: Øver Oscar-talen

Matthew McConaughey er nomineret til en Oscar

Matthew McConaughey er nomineret til en Oscar

Foto: All OverDet er på mange måder verdens korteste og letteste eksamen. Den varer højst 45 sekunder, og du får kun lov til at sige noget, hvis du allerede har bestået.

Alligevel er der hvert år nerver i luften forud for den årlige Oscar-uddelings mange takketaler. Og den nominerede skuespiller Matthew McConaughey er ingen undtagelse.

Det luftede han, da han var gæst hos værten Jimmy Kimmels show "Jimmy Kimmel Live" onsdag aften, skriver The Hollywood Reporter.

- Du sultede dig selv til døde. Jeg føler, at du skulle få en Oscar baseret på det alene, sagde Kimmel om McConaugheys rolle i filmen "Dallas Buyers Club", der har indkasseret ham nomineringen.

Wauw! Så udsultet er Matthew McConaughey

Det gjorde McConaughey en smule forlegen. Alligevel benyttede de to chancen for at få vendt, hvordan skuespilleren skal reagere, hvis han bliver kaldt op til podiet for at modtage årets bedste mandlige skuespiller.

- Jeg har tænkt mig at lægge ud med de samme ord, som var mine allerførste på film: "All right all right all right", sagde han.

Samme indledning valgte skuespilleren at bruge, da han modtog den tilsvarende pris ved de seneste Golden Globe-uddelinger. En takketale, der også vakte noget postyr, og som sikkert er grunden til, at Kimmel var interesseret i at snakke om emnet i første omgang.

Du kan se Matthew McConaugheys lettere rablende takketale ved Golden Globe 2014 her.

Se listen: De kæmper alle om Oscar-statuetten

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close