Hollywood17. januar 2014

Matt LeBlanc har drømmejobbet

Stjernen arbejder fire måneder om året der
https://imgix.seoghoer.dk/media/50bfae8354fe4847931727d8ead850a3.jpg
 Foto: All OverDa komedieserien Venner nåede sit absolutte højdepunkt i popularitet i løbet af sine niende og tiende sæsoner, tjente hver af de seks "venner" 1 million dollar per afsnit.

Matt LeBlanch gammel og grå
Der er med andre ord ikke noget at sige til, at skuespiller Matt LeBlanc, der er bedst kendt i rollen som sæbeoperaskuespilleren Joey Tribbiani, kan holde fri det meste af året. I et nyt interview i forbindelse med "Television Critics Association Winter Tour 2014" afslører han da også, at han har det helt fint med sin "deltidsstilling" i komedieserien "Episodes".

- Arbejde fire måneder om året er rigeligt. Jeg er far. Jeg har en tiårig, og I ved, at lave morgenmad til hende, følge hende i skole, hente efter skole og hjælpe hende med lektierne - det er virkeligt sjovt, siger LeBlanc.

Denne person har råd til slet ikke at arbejde

Den 46-årige skuespiller, der er god for 60 millioner dollar, indrømmer da også gerne, at han ikke sætter de samme ambitioner for sin karriere, som han gjorde førhen.

- Jeg har ikke rigtig det der store gåpåmod for at udforske mit fags grænser. Det er bare et job for mig. Min yndlingsting at gøre er ikke at arbejde, siger han.

Og det er ikke fordi, han presser sit talent til det yderste i "Episodes". Her spiller han nemlig en overdrevet udgave af sig selv.

Sponsoreret indhold