Hollywood14. juli 2008

Mary-Kate Olsen: Voldsom nedtur

Hollywood-tvillingen trænger ifølge venner til akut hjælp. Heath Ledgers død plager hende stadig
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/marykate-jpg.jpg
 Foto: All Over

Mary Kates nærmeste er meget bekymrede for den tynde og skrøbelige pige sundhed og håber, at hun frivilligt vil lade sig indlægge til afvænning igen.

Den 22-årige tidligere barnestjerne kollapsede for nylig på en parkeringsplads i los Angeles efter en festlig nat på natklubben Foxtail.

Dagen efter lod hun sig angiveligt indskrive på et "sundhedcenter" i Hot Springs, men forlod det efter bare to døgn og har festet igennem siden

- Hun påstår, at hun ikke har nogen problemer, men vi frygter, at det er sorg og skyldfølelse efter hendes nære ven, Heath Ledgers død efter en overdosis i januar, der nu rammer tvillingen, udtaler en ven.

Det var nemlig Mary-Kates hushjælp der ringede, da hun opdagede Ledgers livløse krop i den lejlighed som han lejede af Mary-Kate.

Olsen-tvillingen er aldrig blevet afhørt af politiet i forbindelse med dødsfaldet, men flere frygter at hun føler sig meget skyldig.

Mary-Kate har før været indlagt på "rehab" på grund af spiseforstyrelser, men nu drejer det sig åbenbart om misbrug af alkohol og måske det der er værre.

Sponsoreret indhold