Mary-Kate Olsen: Voldsom nedtur

Foto: All Over

Mary Kates nærmeste er meget bekymrede for den tynde og skrøbelige pige sundhed og håber, at hun frivilligt vil lade sig indlægge til afvænning igen.

Den 22-årige tidligere barnestjerne kollapsede for nylig på en parkeringsplads i los Angeles efter en festlig nat på natklubben Foxtail.

Dagen efter lod hun sig angiveligt indskrive på et "sundhedcenter" i Hot Springs, men forlod det efter bare to døgn og har festet igennem siden

- Hun påstår, at hun ikke har nogen problemer, men vi frygter, at det er sorg og skyldfølelse efter hendes nære ven, Heath Ledgers død efter en overdosis i januar, der nu rammer tvillingen, udtaler en ven.

Det var nemlig Mary-Kates hushjælp der ringede, da hun opdagede Ledgers livløse krop i den lejlighed som han lejede af Mary-Kate.

Olsen-tvillingen er aldrig blevet afhørt af politiet i forbindelse med dødsfaldet, men flere frygter at hun føler sig meget skyldig.

Mary-Kate har før været indlagt på "rehab" på grund af spiseforstyrelser, men nu drejer det sig åbenbart om misbrug af alkohol og måske det der er værre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close