Hollywood26. august 2009

Martina Navratilova: Endelig en kæreste

Hun har ikke været heldig med elskerinderne, men nu ser det ud til, at den tidligere tennis-etter har fundet kærligheden
Martina og Julia hyggede sig på strandpromenaden i St.-Tropez
Martina og Julia hyggede sig på strandpromenaden i St.-Tropez
 Foto: All Over

Det der med kærligheden er ikke gået helt så godt for Martina Navratilova som hendes tenniskarrriere. Med ketsjeren gik hun fra sejr til sejr. Når det gælder kærester, har det hidtil været nederlag på nederlag.

Men nu ser det ud til, at hun er lykkeligt forelsket igen.

Den nu 52-årige verdens-etter blandt de kvindelige tennisstjerner er i øjeblikket i St.-Tropez sammen med Julia Lemigova. Julia er russer, datter af en tidligere oberst i Den Røde Hær, tidligere miss USSR og tidligere elskerinde til den myrdede Edouard Stern, som var arving til Lazard Frères-imperiet.

Stern blev fundet skudt og dræbt i sin Genève-lejlighed for 4 år siden. Han var iklædt et latex-kattekostume, og hans elskerinde på det tidspunkt tilstod, at hun havde trykket på aftrækkeren i forbindelse med en sadomasochistisk bondageleg.

Martina og Julia nyder ikke desto mindre hinanden i øjeblikket i St.-Tropez, hvor de både frekventerer de mange imponerende lystyachter og middelhavsparadisets natklubber. Efter hvad engelske Daily Mail erfarer, bærer de oven i købet ens ringe og forventes faktisk at skulle giftes.

Hjemme i Florida, hvor Navratilova bor, er hun stadig i en retssag mod sin tidligere kæreste Toni Layton. Sidstnævnte mener, at tennismillionæren har tilført hende "følelsesmæssige, mentale og psykiske traumer" i forbindelse med bruddet. Og også i 1991 blev Navratilova stævnet af sin elskerinde gennem 7 år, Judy Nelson, som er tidligere Miss Texas.

Lemigova, som taler 4 sprog flydende, har et kosmetikfirma og en spa i Paris. Hun fik sønnen Maximilien sammen med Edouard Stern for 10 år siden, men sønnen døde bare 5 måneder gammel.


Sponsoreret indhold