Mariahs skandaleskilsmisse afslører noget vildt...

Mariah med Nick Cannon da alt var fryd og gammen.

Mariah med Nick Cannon da alt var fryd og gammen.

Foto: All Over

Den stenrige diva fra New York, Mariah Carey, er måske slet ikke så velhavende, som vi går og tror.

Ifølge det økonomiske magasin, Forbes', gamle opgørelse var hun god for $520 millioner (3,7 milliarder kroner), men der må være sket noget drastisk. Opgørelsen er fra 2013, og nu er formuen skrumpet gevaldigt. Det afslører dokumenter fra retten, skriver TMZ.

Mariahs skilsmisse fra Nick Cannon har trukket i langdrag. Nu ligner det dog, at de kommer til en løsning. Men det viser sig, at Mariah f.eks. "kun" tjente 6,3 millioner dollars i 2014 (året skilsmissen handler om).

Det er noget, der overrasker i USA. For selvom det næsten er 44 millioner kroner, så er det et langt mindre beløb, end så mange andre store stjerner tjener. Til sammenligning tjente Taylor Swift over 1 milliard danske kroner på ét år.

Det forklarer måske, hvorfor Mariah er begyndt at opsøge andre græsgange. Hun blev for nylig realitystjerne i programmet "Mariahs World". Det er dog ikke blevet anslået, hvor meget hun har fået for serien, der indtil videre kun er produceret i otte afsnit.

Mariah var indtil for nylig forlovet med den australske rigmand, James Packer. Men forlovelsen er nu brudt, og det ser ud til, at Carey er single for tiden.

Se flere billeder af divaen her:

Mariah Carey koncert

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close